Agricolan ajan ruoka- ja juomakulttuuri -ilallinen Turussa pe 7.4. klo 19

torstaina 6. huhtikuuta, 2017

Agricolan viikon perjantaina 7.4. klo 19.00 Kellariravintola (Linnankatu 16) kutsuu nauttimaan Agricolan ajan ruoka- ja juomakulttuurista. Illan ohjelmassa on herkullisten makuelämysten lisäksi keskiajantutkija Ilari Aallon puheenvuoro ruoasta ja juomasta Agricolan aikaan ja Agricolaa esittävän Niilo Rantalan musiikkiesityksiä. Tilaisuus järjestetään yhdessä Mikael Agricola -seuran ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kanssa.

MENU AGRICOLA

Agricolan kalalautanen 

Salosen Agricolan yrttisilakkaa, kylmäsavustettua lohta, kananmunaa, kotijuustoa ja saaristolaisleipää

***

Savustettua lohta  tilli-kermaviilikastiketta ja yrtti-juureksia

tai

Ylikypsää naudanrintaa  kermaista yrttikastiketta ja yrtti-juureksia

***

Omenajäädykettä ja lämmintä omenahilloketta

Illallisen hinta 32,00 

 

Lisätietoja tapahtumasta: http://www.turunkellariravintola.fi/Agricola

Jätä vastaus