Mikael Agricola -seura Turun kirjamessuilla 6.–8.10.

perjantaina 6. lokakuuta, 2017

Tänä viikonloppuna vietetään Turun messukeskuksessa kirjamessuja, joilla Mikael Agricola -seura on hyvässä seurassa Kansallisarkiston ja Suomen Sukututkimusseuran kanssa yhteisellä osastolla A38. Tule tapaamaan seuran ja sen kumppanien (Kuolemajärvisäätiö ja Suomen Kielen Seura) edustajia ja asiantuntijoita sekä tutustumaan seuran toimintaan! Esillä ovat myös Agricolan kootut teokset.

Itse Mikael Agricolakin käy tervehtimässä osastolla messujen aikana! Samalla voit tutustua myös vaikka uuteen Agricolan ajan Turku -sovellukseen, joka on Mikael Agricola-seuran reformaation merkkivuoden hanke. Messuilla sitä ovat perjantaina ja lauantaina esittelemässä myös sovelluksen kehittäjänä toiminut turkulainen pelialan start-up yritys Plus Pop Soft Oy.

Agricolan ajan Turku -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Playsta: https://play.google.com/store/apps/details…  sekä Apple Storesta iOS-laitteille: https://itunes.apple.com/…/agricolan-ajan-turku/id1292227637

Sunnuntaina 8.10. klo 15.00 – 15.40 Tieto-lavalla (B-halli) Mikael Agricola-seuran puheenjohtaja, professori Jyrki Knuutila ja varapuheenjohtaja, professori emerita Kaisa Häkkinen ovat keskustelemassa aiheesta Reformaatio uusimman tutkimuksen valossa yhdessä seuran hallituksen jäsenen, vationarkistonhoitaja Jussi Nuortevan kanssa. Tervetuloa!

Jätä vastaus