Reformaation merkkivuoden sivusto avattu

maanantaina 23. marraskuuta, 2015

Reformaation merkkivuoden verkkosivut on avattu osoitteessa www.reformaatio2017.fi. Sivut on suunnattu kaikille merkkivuodesta kiinnostuneille. Sivusto välittää tietoa merkkivuoden sisällöistä, valmistelusta ja ohjelmasta ja tarjoaa toisaalta tukea ja ideoita merkkivuoden tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Turulla tulee olemaan Suomen reformaatiokaupunkina vuonna 2017 erityinen rooli ja siksi sillä on sivustolla oma osionsa. Osiossa kerrotaan merkkivuoden sisällöistä, tapahtumista ja toimijoista Turun seudulla.

Reformaatio on monien tulkintojen monitahoinen ilmiö. Toisaalta sen vaikutukset suomalaiseen elämänmuotoon ovat niin arkipäiväisiä, ettemme välttämättä tule niitä edes ajatelleeksi. Merkkivuoden sivusto pyrkii tekemään reformaatiota ilmiönä ymmärrettävämmäksi nostamalla esiin sen sisältöjä ja vaikutuksia ja avaamalla niihin uusia näkökulmia. Sivuston blogissa eri-ikäiset ja eri aloja edustavat vaihtuvat kirjoittajat luovat aiheeseen oman näkökulmansa.

Jatkuvasti täydentyvät sivut on tuotettu Turun kaupungin ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän sekä Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkkohallituksen yhteistyönä.

Jätä vastaus