Merkkivuoden toimijoiden infotilaisuus

maanantaina 23. marraskuuta, 2015

Reformaation merkkivuoden avajaisiin, joita vietetään 31.10.2016 Turussa, on aikaa enää vajaa vuosi. Monet erilaiset toimijat Turun seudulla ovat innostuneet ideoimaan ja suunnittelemaan sisältöjä merkkivuoden ohjelmaan. Turun aktiivinen rooli vuoden valmisteluissa on jo huomattu kauempanakin.

Keskiviikkona 2.12.15 klo 14–16 järjestetään Turun pääkirjaston studiossa merkkivuoden toimijoiden info- ja keskustelutilaisuus. Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden keskustella yhdessä niistä ideoista ja suunnitelmista, joita eri toimijoilla on ja toisaalta kuulla myös siitä, missä merkkivuoden kokonaishankkeessa mennään. Tarkoitus on keskustella myös yhteisöhankkeiden rahoitusmahdollisuuksista sekä merkkivuoden toimijoiden yhteisviestinnästä.  Tervetuloa mukaan!

"Turun Mikael" kutsuu vuonna 2017 Turkuun. Pekka Rahkosen luoma hilpeä Agricola on Turun merkkivuosihankkeen kuvitushahmo.

”Turun Mikael” kutsuu vuonna 2017 Turkuun. Pekka Rahkosen luoma hilpeä Agricola on Turun merkkivuosihankkeen kuvitushahmo.

Jätä vastaus